Εταιρεία

Από τις αρχές της δεκαετίας του 90

ο Δαβράδος Γεώργιος δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των ενεργειακών εφαρμογών και παράλληλα συνάπτει συνεργασία με τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες στον χώρο της θέρμανσης για μόνιμη συνεργασία σε ό,τι αφορά νέες εγκαταστάσεις κεντρικής και αυτόνομης θέρμανσης και Τεχνική Υποστήριξη των εγκαταστάσεων. Το 2003, μετά την είσοδο του φυσικού αερίου στην Ελλάδα ως εναλλακτικό καύσιμο, ιδρύει την Γ.Δαβράδος & ΣΙΑ Ο.Ε. με τίτλο Service Gas, την οποία στελεχώνει με εξειδικευμένους Μηχ. Μηχανικούς και πιστοποιημένα συνεργεία τεχνικών.

Από το 2009 εντάσσεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της ΕΠΑ Αττικής, έως και το 2017, οπότε η τελευταία παύει να υφίσταται. Από το 2018 η εταιρεία του εντάσσεται στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΕΔΑ Αττικής, γεγονός που πιστοποιεί την υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα της εγκατάστασης φυσικού αερίου, καθώς και της ενημέρωσης και διαχείρισης συνδέσεων. Τον Μάρτιο του 2019 και τον Ιούλιο του 2020 απονέμεται στην Service Gas το δεύτερο βραβείο νέων συνδέσεων φυσικού αερίου στην Αττική.

READ_MORE

Στην Service Gas προσφέρουμε

τις πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις και τις λύσεις για οικιακές (b2c) και επαγγελματικές ή βιομηχανικές (b2b) εφαρμογές φυσικού αερίου, από το αρχικό στάδιο της ενημέρωσης του πελάτη, ως την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, παραμένοντας φυσικά πιστοί στην Τεχνική Υποστήριξη μετά την πώληση (After Sales Service) που ήταν πάντα ένα από τα δυνατά μας σημεία.

READ_MORE