Εταιρεία

Από τις αρχές της δεκαετίας του 90’ ο Δαβράδος Γεώργιος δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των ενεργειακών εφαρμογών και παράλληλα συνάπτει συνεργασία με τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρίες στον χώρο της θέρμανσης για μόνιμη συνεργασία σε ότι αφορά νέες εγκαταστάσεις κεντρικής και αυτόνομης θέρμανσης & Τεχνική Υποστήριξη των εγκαταστάσεων.

Το 2003, μετά την είσοδο του φυσικού αερίου στην Ελλάδα ως εναλλακτικό καύσιμο, ιδρύει την Γ.Δαβράδος & ΣΙΑ Ο.Ε. με τίτλο Service Gas την οποία στελεχώνει με εξειδικευμένους Μηχ. Μηχανικούς και πιστοποιημένα συνεργεία τεχνικών.

Στην Service Gas προσφέρουμε τις πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις και τις λύσεις για οικιακές (b2c) και επαγγελματικές ή βιομηχανικές (b2b) εφαρμογές φυσικού αερίου, από το αρχικό στάδιο της ενημέρωσης του πελάτη, ως την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, παραμένοντας φυσικά πιστοί στην Τεχνική Υποστήριξη μετά την πώληση (After Sales Service) που ήταν πάντα ένα από τα δυνατά μας σημεία.

Η Service Gas (Δαβράδος Γεώργιος & ΣΙΑ ΟΕ), ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στη νέα τάξη προϊόντων ενέργειας έθεσε στόχο την υπέρβαση των προσδοκιών του κάθε πελάτη προσφέροντάς του ευελιξία, επιλογές, οικολογικές προτάσεις, οικονομία, άριστη απόδοση και ασφάλεια.

ikiakosΗ εταιρία μας παρέχει τις υπηρεσίες της από το αρχικό στάδιο της αίτησης σύνδεσης και την υπογραφή σύμβασης για την παροχή του Φυσικού Αερίου, ως το τελικό στάδιο παράδοσης του έργου, που συνοδεύεται από το Πιστοποιητικό Καλής Εκτέλεσης – απαραίτητο για την έγκριση και μόνιμη παροχή αερίου από την ΕΠΑ Αττικής ΑΕ -

Διατηρώντας μόνιμη συνεργασία με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές και στελεχωμένη με εξειδικευμένο επιτελείο Μηχανολόγων Μηχανικών και Πιστοποιημένων Τεχνικών προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους δίνοντας έμφαση τόσο στον τεχνικό όσο και στον αισθητικό τομέα με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων την εμπιστεύονται.

Η Service Gas διατηρεί τους ίδιους υψηλούς στόχους και στην Τεχνική Υποστήριξη μετά την πώληση – τακτική συντήρηση εξοπλισμού και δικτύου σωληνώσεων – έχοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι πελάτες της να είναι η καλύτερη διαφήμιση της.

έργα μας

Εγκατάσταση επίτοιχου λέβητα-Μαρούσι
Εγκατάσταση επιδαπέδιου λέβητα εν ώρα συντήρησης-Μεταμόρφωση
Εγκατάσταση επιδαπέδιου λέβητα-Βύρωνας
Εγκατάσταση επιδαπέδιου λέβητα-Καισαριανή(2'η)
Εγκατάσταση επιδαπέδιου λέβητα-Καισαριανή

edaa-logo-authorized-dealers-small

σας ενδιαφέρει...

27 06 2018
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ       Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 τίθεται σε ισχύ η προσφορά...
14 02 2018
  Ανακοίνωση προγράμματος επιδότησης από την ΕΔΑ Αττικής για εγκατάσταση θέρμανσης φυσικού αερίου σε κατοικίες.     Η ΕΔΑ...
19 07 2017
                                ...
sales